Princ Charles zaprijetio Meghan i Harryju...

Radiosarajevo.ba
Princ Charles zaprijetio Meghan i Harryju...
Foto: EPA-EFE / Prinčevi Charles i Harry

Princ Charles zaprijetio je da će prekinuti financiranje princa Harryja ako se on i Meghan potpuno odmaknu od kraljevske obitelji, navodi se u novom izvještaju koje prenose britanski mediji.

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) su, u najmanju ruku, šokirali svijet objavom da se povlače s kraljevskih dužnosti.

Britanski mediji izvještavaju o svakom i najmanjem detalju koji prati priču mladog bračnog para koji je svoj život odlučio proživjeti drugačije od onog što njegova porodična tradicija nalaže. Kako su naveli, živjet će na relaciji Velika Britanija - Kanada, a i radit će na tome da postanu finansijski neovisni.

U Buckinghamskoj palači šokirani su odlukom Harryja i Meghan, a posebno time što "niko od njih nije konsultiran". Sada su im zaprijetili i uskraćivanjem financija.

Meghan je ranije bila glumica te je dobro zarađivala prije nego je postala član kraljevske obitelji. Stranica celebritynetworth.com ističe kako bogatstvo Meghan Markle trenutačno iznosi pet miliona dolara, to jest oko 8,8 miliona KM. Bogatstvo princa Harryja se procjenjuje na 40 miliona dolara, što je oko 70 miliona KM, piše 24sata.hr. Njih dvoje će tako kraljevsku obitelj napustiti s oko 80 miliona KM na računu.

No, princ Charles je zaprijetio da će prekinuti svako finansiranje Harryja ako se on i Meghan potpuno odmaknu od kraljevske obitelji. Princ od Walesa jasno je dao do znanja da će svaki dogovor oko novca ovisiti o detaljima njihove buduće uloge, objavio je u petak britanski Times.

Otac i sin navodno su u pregovaračkim razgovorima od Božića, objavio je ured. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije