Predstavljamo finalistice najprestižnijeg izbora ljepote Miss BiH za Miss svijeta

Radiosarajevo.ba
Predstavljamo finalistice najprestižnijeg izbora ljepote Miss BiH za Miss svijeta
Foto: Miss BiH za Miss svijeta / Predstavljamo finalistice najprestižnijeg izbora ljepote Miss BiH za Miss svijeta
U sali Bosanskog kulturnog centra u Tuzli održaće se u nedelju 30. septembra izbor Miss BiH za Miss svijeta 2018. sa početkom u 21h.

U finalnoj večeri biraju se Miss Bosne i Hercegovine 2018, prva i druga pratilja, Miss fotogeničnosti BiH, Miss Televotinga BiH, Miss Interneta, Miss Abc Fashion TV BiH 2017, te  lenta Miss Visit Sarajevo 2018, koja se realizuje pod pokroviteljstvom Tustičke zajednice Kantona Sarajevo.

U muzičkom dijelu programa učestvuju nastavnici i učenici iz Srednje muzičke škole "Čestimir Mirko Dušek" iz Tuzle, čijoj obnovi je posvećena ovogodišnja humanitarna akcija izbora Miss BiH pod nazivom “I mi hoćemo svoju školu”.

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je i glasanje za Miss TELEVOTING BiH 2018. Također vi odlučujete ko će biti ovogodišnja  MISS TELEVOTING BIH 2018.  Svaka od djevojaka ima i svoj telefonski broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije