Praznici u domu Bože Vreće: ”Sve je kako treba uz ljubav”

Radiosarajevo.ba
Praznici u domu Bože Vreće: ”Sve je kako treba uz ljubav”
Foto: Screenshot / Božo Vrećo

Radujte se divnim ljudima, imajte ljubav u sebi i oko sebe i sve je onako kako treba biti, poručio je svojim pratiteljima princ sevdaha Božo Vrećo (36).

Za sebe kaže da je poput country zvijezde iz Amerike slijedio svoj put te da se on doista može opisati izrekom “preko trnja do zvijezda”. Nije mogao odoljeti pa se fotografirao dok sjedi na stepenicama.

Kao i inače, nije pretjerivao već je odabrao crnu haljinu i cipele na petu, a u kući je pazio na svaki detalj. Lampice, mašne i anđeli upotpunili su njegov dom, a na jelku je osim tradicionalnih kuglica, stavio i srca, anđeliće te nezaobilazne orašare.

Na sam dan Božića prošetao je Hamburgom, slikao se ispred muzeja te je pratiteljima poručio da ih voli tako što je na svoj profil na Instagramu stavio fotografiju licitarskog srca na kojem na njemačkom jeziku piše 'Volim te'.

Obožavatelji redovno hvale njegov istančan stil i smisao za modu.

“U ovom vremenu gdje svi žele 'biti kao neko drugi', ti si apsolutno osvježenje i inspiracija, divno je kad je neko toliko svoj, pun ljubavi za svijet i porodicu, otvorenog srca i uma”, bio je samo jedan od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije