Požrtvovana majka: Popularna Hurem objavila fotografiju kojom je raznježila fanove

Radiosarajevo.ba
Požrtvovana majka: Popularna Hurem objavila fotografiju kojom je raznježila fanove
Foto: Instagram / Meryem Uzerli

Poznata turska glumica Meryem Uzerli, koja se proslavila ulogom Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" raznježila je svoje pratitelje na Instagramu objavivši fotografiju sebe i petogodišnje kćerke Lare.

Turska je glumica posebno vezana za svoju kćerku jer je tokom trudnoće prolazila kroz privatnu dramu zbog koje je bila i u stanju teške depresije. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Upravo je njeno teško zdravstveno stanje bilo razlog zbog kojeg je napustila snimanje serije ''Sulejman Veličanstveni''. Tada je iz Turske otišla u rodni Berlin na liječenje.

Sve je krenulo nizbrdo kad joj je njen tadašnji partner, 17 godina stariji Can Ates, trudnoj rekao da ne želi dijete s njom jer se on već ostvario kao otac. Naime, iza sebe je imao dvoje djece i više dugih veza te je rekao da će im dijete ''sve pokvariti''.

Ona je ipak odlučila roditi, no ništa više nije moglo spasiti njihov odnos. On se potom predomislio i zatražio skrbništvo, međutim Merjem je bila jedini zakonski staratelji malene Lare.

Poznata glumica njemačkog porijekla važne događaje iz privatnog života često objavljuje na društvenim mrežama, iz kojih se može zaključiti da je izuzetno požrtvovna majka.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije