Poznati glumac porukom na Facebooku otkrio životnu borbu: Oporavljam se, ali...

Radiosarajevo.ba
Poznati glumac porukom na Facebooku otkrio životnu borbu: Oporavljam se, ali...
Oscarovac Ben Affleck objavio je u utorak, 14. marta, na svojoj Facebook stranici da je nedavno završio proces odvikavanja od alkohola.

“To je nešto s čim sam se mučio u prošlosti i protiv čega ću nastaviti da se borim”, napisao je četrdesetčetverogodišnji glumac.

“Želim živjeti život punim plućima i biti što bolji otac. Želim da moja djeca znaju da nije sramota da zatražiš pomoć kada ti je ona potrebna i želim biti izvor snage za sve one kojima je pomoć potrebna, a koji se plaše napraviti prvi korak!”

Ben je rehabilitacioni tretman prošao u tajnosti iako su ranije pojedini tabloidi pisali da ima problema s alkoholom.

“Sretan sam što imam podršku porodice i prijatelja, uključujući i moju partnerku Jen, koja me je podržavala i brinula se o našoj djeci dok sam radio ono što sam morao obaviti. Ovo je samo prvi od mnogih koraka koje moram poduzeti ka pozitivnom oporavku”, napisao je.

Ben Affleck i Jennfer Garner najavili su da se razdvajaju na neko vrijeme još prije dvije godine, ali njihov razvod nikada nije bio zvanično okončan. Imaju troje djece: Violet (11), Seraphina (8) i Samuel (5).

Glumac je prvi put na rehabilitaciju išao još 2001. godine, a o tome je javno progovorio tek 2012, kada je priznao da je s tadašnjih 29 godina pretjerivao u svemu i da je morao da se dovede u red.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije