Poznata sportistkinja (37) priznala da je djevica i objasnila zbog čega je tako

Radiosarajevo.ba
Poznata sportistkinja (37) priznala da je djevica i objasnila zbog čega je tako
Foto: EPA-EFE / Lolo Jones

Amerikanka Lolo Jones (37) sjajna je sportašica koja je poznata i po tome što je nastupila na zimskim i ljetnim Olimpijskim igrama.

Na ljetnim se takmičila u atletici, dok je na zimskim nastupila u bobu.

Jones je 2012. otkrila da je djevica i da će takva ući u brak. Djevičanstvo želim pokloniti svojem suprugu, rekla je ova sportašica koja je praktična vjernica. Redovito se moli prije natjecanja, a o svojoj vjeri piše i na društvenim mrežama, piše Večernji.

No, nakon što je svijetu objavila da je djevica, suočila se s novim problemom. Kaže da joj je sada puno teže pronaći dečka i da je uvelike smanjila šanse da pronađe supruga. Muškarci ne žele s njom na spoj.

"Prije sam barem imala šanse da nađem nekog. Pitala sam se kada je pravo vrijeme da mu kažem? Hoću li pričekati da me malo bolje upozna? Ili da mu odmah kažem kako stoje stvari", pojasnila je Lolo Jones ovih dana. 

Jones se želi takmičiti u utrci na 100 metara s preponama na Olimpijskim igrama u Tokiju. No, kaže:

"Seks pomaže sportašicama jer je dobar za hormone. Stoga sam ja u nepovoljnijem položaju".

Ova je sportašica svojedobno izjavila:

"Sama sam jer nikad nisam imala seksualne odnose, a muškarci ne žele čekati. Drugi misle da lažem, a neki sve to vide kao izazov. No, kada shvate da sam ozbiljna i da će me prije svega trebati oženiti – nestanu".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije