Poznata reperica izazvala lavinu negativnih komentara: "Guza ti izgleda kao vagon"

Radiosarajevo.ba
Poznata reperica izazvala lavinu negativnih komentara: "Guza ti izgleda kao vagon"
Instagram / Cardi B
Ekstravagantna reperica Cardi B je u jula ove godine postala majka male Kulture Kiari te je svu pažnju u potpunosti posvetila njoj. Čak je u jednom intervjuu izjavila kako više neće nastupati za "male pare" jer želi što više vremena provoditi s njom.

No, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj drži kolica u kojima leži Kulture, a fanovi su pažnju usmjerili na nešto sasvim drugo. 

 
 
 
View this post on Instagram

We came to see Poppa Bear

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Naime, reperica je na slici okrenuta leđima, a na sebi nosi uski žuti kompletić koji je istaknuo njezinu pozamašnu stražnjicu. Fanovi su je napali kako je sigurno fake i umjetna, a jedan je fan čak napisao kako izgleda kao vagon. 

"Stražnjica i noge joj nekako ne pašu", glasi jedan komentar, a mnogi su je usporedili i s opakom rivalkom Nicki Minaj s kojom se nedavno potukla na New York Fashion Weeku.

Uz loše komentare, našli su se i oni koji su je branili i pisali kako se ne treba osvrtati na komentare mržnje te da izgleda prekrasno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije