Poznata glumica i manekenka trudna s petim djetetom

Radiosarajevo.ba
Poznata glumica i manekenka trudna s petim djetetom
Foto:Instagram / Nielsen: Majka četiri sina
Danska glumica, manekenka, voditeljica i pjevačica Brigitte Nielsen trudna je s petim djetetom. Sretnu vijest da čeka prinovu 54-godišnja Brigitte objavila je na svom Instagram profilu.
Brigitte Nielsen je dugo pričala da želi još jedno dijete, a sada se njena želja i ostvarila.  U opisu objavljene fotografije pohvalila se da će u njihov dom uskoro stići novi član.

"Porodica raste", kratka je poruka glumice koja svakako govori mnogo i na koju joj pristižu brojne čestitke. 

 

family getting larger #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Za magazin "Bunte" prošle godine izjavila je da se ona i njen suprug Mattia Dessi, koji je 15 godina mlađi od nje, nadaju da će uskoro ostati trudna. 

Brigitte i njen peti suprug upoznali su se 2003. godine,  vjenčali su  se 2006. godine. Brojni obožavatelji čestitali su joj na trudnoći. 

Brigitte je bila u braku s danskim muzičarom Kasperom Windingom od 1983. do 1984. godine s kojim je dobila  prvog sina Juliana Windinga. Drugi brak zaključila je s američkim glumcem Sylvesterom Stalloneom i trajao je od 1985. do 1987. godine, ali nisu imali djecu. 

Sina Killiana Marcus Nielsona dobila je 1989. godine u trećem braku sa zvijezdom američkog nogometa, Markom Gastineauom. Od 1990. do 1992. godine bila je u braku s američkim fotografom Sebastianom Copelandom, a iz braka s bivšim vozačem utrka Raoulom Meyer-Ortolanijem, koji je trajao od 1993. do 2005, ima dva sinove Raoul Ayrton i Douglas Aaron. 

Nije poznato hoće li konačno dobiti kćerkicu jer nije još otkrila spol djeteta. 

Brigitte se zbog karijere u mladosti preselila u Italiju gdje je postala jedna od najtraženijih manekenki. Sarađivala je  s Giorgijem Armanijem i Giannijem Versacem, a nosila je revije u Rimu, Milanu, New Yorku, Parizu i Berlinu. Glumila je u filmovima poput "Crvena Sonja" tokom čijeg snimanja je započela vatrenu vezu s kolegom Arnoldom Schwarzeneggerom. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije