Posao iz snova: Seksi supruzi nogometaša masira grudi i stražnjicu

Radiosarajevo.ba
Posao iz snova: Seksi supruzi nogometaša masira grudi i stražnjicu
Foto: Instagram / Wanda Icardi

Wanda Icardi, nogometna je menadžerica koja se proslavila kada je svojeg tadašnjeg odabranika Maxija Lopeza prevarila sa sadašnjim mužem Maurom Icardijem.

Pažnju često skreće na sebe, i to provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, no ona je i zastupnica svojem mužu Mauru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Hola Verano argentino

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

“Za sada je Icardijev nastavak saradnje s Interom vrlo daleko. Nismo ni blizu postizanja sporazuma. Cifre koje se vrte u Italiji nisu istinite. Od Intera nismo dobili zadovoljavajuću ponudu”, rekla je supruga i menadžerica kapetana Intera.

Mauro se također brine da Wandi ništa ne nedostaje, a talijanski tabloidi su u zadnje vrijeme poludjeli zbog videa koji se nedavno pojavio i u kojem je Wanda u glavnoj ulozi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Despierta ....

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Na videu se jasno vidi kako jedan muškarac masira njene grudi i stražnjicu uoči snimanja koje je nedavno imala. Naravno, čim se pojavio video s “dokazom” kako Wanda ima posebnog masera, fanovi su zaključili kako ovaj čovjek radi posao iz snova, a koliko je u tome istine, pogledajte u videu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije