Popularni glumac dobio otkaz iz serije 'Zločinački umovi'

Radiosarajevo.ba
Popularni glumac dobio otkaz iz serije 'Zločinački umovi'
/ Criminal Minds/Plakat
Nakon što su fanovi serije Criminal Minds doživjeli šok u prošloj sezoni, saznavši kako se Derek Morgan (Shemar Moore) neće vratiti, slijedi još jedno iznenađenje.

Thomas Gibson je dobio otkaz iz serije zbog incidenta u kojem je udario jednog od scenarista serije. Na koji način će njegov odlazak biti opravdan u seriji, biće otkriveno kasnije, piše Mashable.

Izvori TMZ-a otkrivaju kako se incident dogodio prije nekoliko sedmica, kada je glumac koji u seriji utjelovljuje Aarona Hotchnera, ujedno i režirao epizodu. On se zavadio sa jednim od scenarista, no svađa je eskalirala i Gibson ga je udario u nogu.

"Volim ovu seriju i u nju sam uložio i srce i dušu. Nadao sam se da ću je ispratiti do kraja, no to više neće biti moguće. Želio bih se zahvaliti scenaristima, producentima, glumcima, našoj ekipi i najbitnije, najboljim fanovima kakve nisam mogao ni zamisliti", poručio je popularni 'Hotch', nakon objave da više neće biti dio serije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije