Popović u vezi sa sporom o djetetu: Severina od sebe želi napraviti žrtvu

Radiosarajevo.ba
Popović u vezi sa sporom o djetetu: Severina od sebe želi napraviti žrtvu
Nakon medijskih izvještaja o sudskoj borbi između popularne hrvatske pjevačice Severine i sprskog biznismena Milana Popovića za starateljstvo nad dječakom Aleksandrom, javno je reagirao otac, milijarder.

Milan Popović je za "Blic" negirao pisanja pojedinih hrvatskih medija da je Severini zabranjeno da viđa Aleksandra 200 dana u godini, kao i da mora da ga pozove tačno u osam sati uveče.

“Naslovi da je sud zabranio majci da viđa dijete 200 dana u godini i da može da ga zove samo u određeno vreme su zlonamjerni i samo su pokušaj Severinine kampanje da od sebe napravi žrtvu. Privremena mjera u potpunosti je u skladu sa principom zajedničkog podijeljenog roditeljstva i jedino ispravno rješenje za našeg sina Aleksandra. Severina vrlo dobro zna da Aleksandra može da posjeti i da ga nazove kad god to poželi”, rekao je on.

Popović je nedavno protiv pjevačice podnio tužbu za zanemarivanje djeteta, a tužio je i njenog sadašnjeg supruga Igora Kojića i njegovu porodicu zbog ugrožavanja Aleksandrove bezbjednosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije