Poklon za najvažniju ženu u njegovom životu: Mustafa iznenadio Eminu za rođendan

Radiosarajevo.ba
Poklon za najvažniju ženu u njegovom životu: Mustafa iznenadio Eminu za rođendan
Foto: Instragram / Emina Jahović i Mustafa Sandal

Nakon što se prije izvesnog vremena pojavila glasina da se Emina Jahović po raskidu s turskim milionerom Sadetinom Saranom pomirila s bivšim suprugom Mustafom Sandalom, pjevačica je to demantovala.

„Mi smo već ujedinjeni jer imao dvojicu nevjerovatnih dečaka. Mi smo najbolji prijatelji i u dobru i u zlu. Ali kao partneri, ne… I nemamo namjeru…“, napisala je Jahović nedavno na Instagramu nakon pitanja jednog fana postoji li nada da će se Mustafa i ona “ujediniti” i dodala logotip iz popularne serije Prijatelji.

Potvrda da je njihov odnos skladan sada stiže i od Mustafe, koji je odlučio da obraduje bivšu suprugu skupocjenim darom za njen 38. rođendan. Pjevač je, navodno, platio sat vrijedan čak 45.000 eura.

„Emina se zaprepastila kada je vidjela da joj je kupio "roleks". Pala mu je u zagrljalj i ljubila ga pred svima nama. Pitala ga je koliko je platio poklon, a on je tek na kraju večeri posustao i priznao da je iskeširao 45.000 eura“, ispričao je neimenovani izvor za turske medije.

Navodno, tu nije kraj iznenađenjima.

„Pohvalio nam se da će ih voditi na luksuzni odmor u Švicarskoj i da je već rezervisao apartman u jednom od najskupljih hotela u Alpima“, dodao je izvor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije