Poduzetna glumica: Čime će Meghan Markle zamijeniti glumačku karijeru

Radiosarajevo.ba
Poduzetna glumica: Čime će Meghan Markle zamijeniti glumačku karijeru
Nedavno se oprostila od glumačke karijere, ali Meghan Markle, djevojka britanskog princa Harryja već naveliko razmišlja o tome čime će se baviti kada s američkog kontinenta preseli u London.

Sve se glasnije šuška da se lijepa glumica Meghan Markle uskoro seli u britansku prijestolnicu, gdje će započeti zajednički život sa svojim odabranikom, princom Harryjem.

Osim toga službene zaruke ovog sretnog para očekuju se svaki čas, a u prilog tim šuškanjima ide i odluka 36-godišnjakinje o prestanku glumačke karijere.

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

"Meghan zna da se ne može istovremeno baviti glumom i djelovati kao princeza i zato će rado žrtvovati svoju dosadašnju karijeru radi ljubavi", rekao je nedavno izvor blizak slavnoj glumici i dodao kako je ona svoj odlazak iz serije Suits već najavila šefovima.

No, ambiciozna Meghan neće dugo odmarati jer je već osmislila čime će se baviti kada se doseli u Veliku Britaniju.

 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

"Gleda u budućnost i definitivno osjeća da je došao kraj njezine glumačke karijere. Ona isto tako osjeća da je pravo vrijeme počne raditi nešto novo i drugačije. Njezina namjera oduvijek je bila usredotočiti se na humanitarni rad, ali mislim da je veza s Harryjem samo ubrzala taj plan", rekla je prijateljica bliska poznatoj brineti za Vanity Fair te dodala kako glumica planira osnovati vlastitu humanitarnu organizaciju koja bi se fokusirala na mlade i ranjive žene diljem svijeta.

Ovaj potez pak nimalo ne čudi, pogotovo kad se zna da i njezin partner, princ Harry već godinama sudjeluje u raznim humanitarnim akcijama, uz pratnju svog brata princa Williama i njegove supruge, vojvotkinje Kate Middleton.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije