Plus size ljepotica spremna za vjenčanje: 'Brojimo još malo'

Radiosarajevo.ba
Plus size ljepotica spremna za vjenčanje: 'Brojimo još malo'

Lucija Lugomer proživljava najbitnije i najljepše dane u svome životu, jer će uskoro izgovoriti sudbonosno 'da'. Pripreme za svadbu najuspješnijeg plus size modela u Hrvata i njezinog odabranika Danijela Grlića u punom su jeku, a pozivnice su već spremne za dijeljenje i slanje

'Nikada u svom životu nisam bila sretnija! Pozivnice su tu i još malo brojimo do svadbe!', napisala je Lucija Lugomer na svom Facebook profilu. Raskošna ljepotica planiranje vjenčanja nedavno je uključila i svoje pratitelje kada ih je zamolila za pomoć oko izbora benda, prenosi Tportal.hr.

Lucija i sushi majstor Danijel zajedno su dvije godine. Upoznali su se putem interneta kada je on tražio zaposlenike. Ubrzo su počeli živjeti zajedno i shvatili da su srodne duše. zaručili su se prošlog ljeta na romantičnom odmoru u Dubrovniku.

'Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije. Sretna sam svemu što nam dolazi', napisala je na Facebooku nakon zaruka tada presretna Lucija uz fotografiju zaručničkog prstena.

Neizmjerno je bila sretna što nsu se zaruke dogodila u Dubrovniku, jer je to grad koji za Luciju ima posebno značenje. Njezina pokojna majka dolazi iz grada pod Srđem i kao dijete ona i brat provodili su ljeta u obiteljskoj kući.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije