Pjevačicu koja nosi veličinu 40 dizajneri odbili obući jer je “predebela”

Radiosarajevo.ba
Pjevačicu koja nosi veličinu 40 dizajneri odbili obući jer je “predebela”
Foto: Instagram / Bebe Rexhu

Čini se da holivudski standardi ljepote postaju sve rigorozniji.

Naime, pjevačicu Bebe Rexhu, koja je ove godine prvi put nominirana za Grammyja, mnogi dizajneri odbili su odjenuti jer je prema njihovim standardima predebela.

Pjevačicu je to poprilično uznemirilo pa je o svemu odlučila javno progovoriti na svojem Instagramu.

“Napokon sam nominirana za Grammyja što je najbolja stvar ikad i zbog čega drugi umjetnici obično odlaze pričati s dizajnerima koji im šivaju haljine za crveni tepih. Znači, odlazite kod bilo kojeg velikog dizajnera. Tako sam i ja rekla svom timu da se jave poznatim dizajnerima i većina njih je odbilo odjenuti me jer sam predebela. Doslovno su rekli da sam predebela! Ako je veličina 8 prevelika, ne znam što bih vam rekla. Onda ne želim nositi tvoju je***u haljinu. To je potpuno ludo! Znači, želite reći da sve žene na svijetu koje nose veličinu 8 ili veću nisu lijepe i ne mogu nositi vaše haljine? E pa svi oni koji smatraju da sam predebela i da ne mogu nositi njihove haljine - j****e se, ni ne želim nositi vaše haljine!”, napisala je Rexha.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Yalla Habibi

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Veličina o kojoj se radi jednaka je našem konfekcijskom broju 40.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije