Pjevačica iznenadila novim izgledom, a imala je 108 kilograma

Radiosarajevo.ba
Pjevačica iznenadila novim izgledom, a imala je 108 kilograma
Foto: Profimedia / Jessica Simpson

Američka pjevačica, glumica i modna dizajnerica Jessica Simpson fanovima se pohvalila novom linijom. Šest mjeseci nakon poroda glumica se gotovo 'prepolovila'. U trećoj trudnoći imala je više od 100 kilograma, a sada je 45 kilograma lakša.

U trećoj trudnoći imala je dosta problema pa se često žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se s anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo nakupljanjem težine pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 108 kilograma, piše Večernji list.

"Jako sam ponosna što se ponovno osjećam zadovoljno u svojoj koži. Čak i kada je izgledalo nemoguće uvijek sam birala težak i naporan rad", napisala je Jessica uz fotografiju na svom Instagramu na kojoj pozira u crnoj haljini koju je dodatno istakla njen struk.

Svoju transformaciju Simpson je podijelila s 4,8 miliona pratilaca. Fotografija je u samo pola dana prikupila više od 500.000 lajkova i više od 13 hiljada komentara.

'Predivna si', 'Prava si inspiracija', 'Ponosna sam na tebe', 'Možeš biti uzor svima', samo su neki od komentara koje su fanovi uputili 39-godišnjoj zvijezdi. Inače, Jessica je u maju na svijet donijela djevojčicu Birdie Mae, a sa suprugom Ericom Johnsonom već ima 7- godišnju kćerku Maxwell i 6- godišnjeg sina Acea.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije