Pjevač do ušiju zaljubljen: Osvojila mu srce, a 48 godina mlađa od njega

Radiosarajevo.ba
Pjevač do ušiju zaljubljen: Osvojila mu srce, a 48 godina mlađa od njega
Instagram / Paris

Pjevač Don McLean (73) ponovo je dospio u žižu interesovanja pod stare dane, jer ima čak 48 godina mlađu djevojku, a svjetske tabloide posebno je zaintrigirala činjenica da su samo ove godine na putovanja potrošili gotovo pola miliona dolara!

Don je upoznao lijepu Paris 2016. godine, kada je ona dobila posao administratora njegovih društvenih mreža, a samo nekoliko mjeseci kasnije otpočeli su strasnu romansu.

Par danas uživa punim plućima, neprestano putuju svijetom, druže se sa slavnim i utjecajnim ljudima, a atraktivna 25-godišnjakinja vrijeme rado provodi u šopingu.

"Imam sjajnu djevojku i putuje svugdje sa mnom", rekao je McLean prošlog mjeseca, i dodao kako je sve počelo tako što je ona bila njegov veliki fan, ali da zna da ona voli i druge umjetnike.

"Paris voli puno umjetnika. Ja nisam njena jedina ljubav, ima još mnogo drugih", istakao je.

Također, ova mlada dama Dona redovno prati i na svim svjetskim turnejama, a on tvrdi da mu je njena pomoć od neopisivog značaja.

"Posjetili smo 85 gradova prošle godine, a posjetit ćemo oko 85 i ove. Svuda idemo zajedno i pomaže mi. Radi sve što mi je potrebno", objasnio je legendarni pjevač, prenosi srbijasnki Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije