Pink objavila fotografiju porodičnog sastanka dok joj suprug sjedi na WC šolji

Radiosarajevo.ba
Pink objavila fotografiju porodičnog sastanka dok joj suprug sjedi na WC šolji
Vrijeme za privatne stvari teško je pronaći kad imate djecu. To dobro znaju svi roditelji pa čak i Carey Hart, suprug pjevačice Pink.

Četrdesettrogodišnjak je objavio fotografiju na kojoj je pokazao kako izgleda njegov pokušaj obavljanja nužde uz sedmogodišnju kćerku Willow i 19-mjesečnog Jasona Moona.

"Čovječe, mogu li obaviti što trebam? Porodični sastanci se uvijek događaju kad sam na WC-u”, napisao je uz fotografiju koju je zabilježila popularna pjevačica.

Brojni roditelji u komentarima su otkrili kako im je ova situacija dobro poznata.

"Imamo petero djece i ne postoje zatvorena vrata", "Ovo je svakodnevna priča svakog roditelja", "Borim se s istim problemom", "Neke se stvari nikad neće promijeniti. Naš sin ove godine kreće u srednju školu i još uvijek ulazi u kupaonicu i dosađuje dok sam na WC-u", neki su od komentara.

Hart i Pink trenutno s djecom putuju svijetom jer je pjevačica na velikoj turneji kojoj promovira svoj posljednji album Beautiful Trauma.

Iako je putovanje obilježilo puno lijepih trenutaka koje su proveli u zoološkom vrtu i na Baliju, nisu cijelo vrijeme mogli opušteno uživati.

Nakon što su se ovoga mjeseca razboljela djeca i Pink je zaradila respiratornu infekciju zbog koje je morala otkazati četiri koncerta u Sydneyju, a završila je i u bolnici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije