Peta "tattoo" posvećena pjevačici: Djevojka na ruku tetovirala lice Maje Šuput

Radiosarajevo.ba
Peta "tattoo" posvećena pjevačici: Djevojka na ruku tetovirala lice Maje Šuput
Instagram / Maja I Danijela

Daniela Perić vjerojatno je najveća obožavateljica Maje Šuput ikad. Ova plavokosa djevojka ima čak četiri tetovaže posvećene Maji.

"Da postoje apsolutno vjerni fanovi dokaz je Daniela Perić koju poznajem još od njenih malih nogu kad je tek počela dolaziti na moje koncerte. Od onda je napravila četiri tetovaže posvećene meni, a danas sam i osobno došla svjedočiti njenoj novoj ideji. Naime, izabrala je sliku mog lica i odlučila je tetovirati na ruku", napisala je Maja uz njihovu zajedničku fotografiju, piše Index.hr.

Fotografija je pokrenula raspravu u komentarima.

"Nikad neću kužiti ljude koji žele biti isti kao netko drugi. Opsjednuti nekim drugim, a jadna joj baba. Budi svoj grom te neće, svi smo posebni na svoj način, pronađi sebe, a ne kopirati druge i zapravo biti ono što nisi, živjeti u laži", napisao je jedan Majin pratitelj.

No čini se da Danielu komentari takve vrste ne brinu. Ona se također na svom Instagramu pohvalila druženjem s Majom, a na jednoj je napisala "Moja" i dodala emotikon srca.

Uz novu tetovažu lica, ova djevojka na ruci već ima ispisano Majino ime, zatim Majin datum rođenja na leđima, a tetovirala je i stihove iz pjesme Dvije lude. Sudeći prema fotografijama na Instagramu, još jedna tetovaža završila je i na njenom bedru.

 

Follow that dream

A post shared by Daniela Perić (@danielaperic) on

 

 

A post shared by Daniela Perić (@danielaperic) on

 

Late Night Dip

A post shared by Daniela Perić (@danielaperic) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije