Pet stvari koje otkrivaju da je muškarac zaista zaljubljen

Radiosarajevo.ba
Pet stvari koje otkrivaju da je muškarac zaista zaljubljen
Foto: Depositphotos / Ilustracija

Poznato je da muškarci uglavnom ne vole razgovarati o svojim osjećajima niti ih pokazivati pred drugima.

No kada se zaljube, padaju sve njihove barijere i spremni su se potpuno otvoriti. Od žene koju zaista vole muškarci nemaju potrebu baš ništa skrivati, a ako vam je otkrio ovih pet tajni to je definitivno znak da je u potpunosti vaš, piše Cosmopolitan.

Voli se grliti

Iako će možda pred prijateljima glumiti da ne voli nježnosti, svaki zaljubljeni muškarac, baš kao i žena, obožava se dodirivati i maziti s voljenom osobom, a posebno vole spavati zagrljeni. Ako vam je to priznao, znači da je lud za vama, a ako pak nije, možete ga upitati i njegov odgovor će odati je li mu zaista stalo do vas.

Boji se da će vas izgubiti

Tipični strahovi koje u vezi imaju žene muče i muškarce, iako ih oni obično malo vještije skrivaju. No muškarac koji vas zaista voli sigurno će vam u jednom trenutku priznati da se boji da će vas izgubiti. Ako pak to ne napravi sam, pitajte ga može li zamisliti život bez vas i doznat ćete muče li ga takvi strahovi, kao i je li zaista zaljubljen u vas.

Potreba za emotivnom podrškom

Kako smo već napisali, muškarci obično svoje emocije drže u sebi, no ako se osjećaju voljenima, i oni će zatražiti savjet ili podršku u teškim trenucima od partnera. To je znak da vam vjeruje u potpunosti i da je spreman s vama podijeliti sve.

Seksualne fantazije

Ovdje trebate biti oprezni jer mnogi muškarci vole ženama pričati o svojim seksualnim fantazijama čak i ako ne misle ništa ozbiljno s njima. No ako primijetite da pokušava otkriti što vas uzbuđuje u krevetu, to znači da mu nije samo stalo do vlastitog seksualnog užitka, već i do vašeg, što je i znak da vas voli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije