Party-vjenčanje u pustinji: DJ Tiësto oženio 27 godina mlađu

Radiosarajevo.ba
Party-vjenčanje u pustinji: DJ Tiësto oženio 27 godina mlađu
Foto: Instagram / Vjenčanje DJ Tiesta

Holandski muzičar i jedan od vodećih DJ-a na svijetu Tijs Michiel Verwest (50), poznatiji kao Tiësto, oženio se u subotu s manekenkom Annikom Backes (23) u pustinji u američkoj saveznoj državi Utah, piše 24sata.hr.

Sretnim vijestima par se pohvalio na društevnim mrežama objavivši niz fotografija na kojima se ljube i smiju pored ružičastih i bijelih ruža.

Vjenčanje DJ Tiesta - undefined

Foto: Instagram: Vjenčanje DJ Tiesta

"Ljubav mog života", napisao je Tiësto.

Prema pisanju Voguea, na zabavi je bilo 80 gostiju koji su slavili u Amangiriju, odmaralištu s pet zvijezdica.

"Grad koji oboje volimo je Las Vegas pa smo tražili lokaciju tamo, ali smo ubrzo odlučili da želimo da to bude negdje daleko", rekla je Annika.

Vjenčanje DJ Tiesta - undefined

Foto: Instagram

Par se upoznao u restoranu u New Yorku 2015., a zaručili su se u novembru prošle godine. Kako je ispričala Annika, družili su se iduća dva mjeseca, a dan prije nego što je počeo muzički festival Coachella, odlučili su da će biti zajedno.

"Proveli smo vikend na festivalu i odlično smo se zabavljali, samo mi", izjavila je na početku veze i nastavila:

"Kad se nismo umorili jedno od drugog niti na sekundu, i letjeli do New Yorka i nismo se htjeli rastati, tad smo oboje znali".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije