Paris Hilton: Nikada nisam bila pod nožem

Radiosarajevo.ba
Paris Hilton: Nikada nisam bila pod nožem
Manekenka i glumica Paris Hilton uvjerljivo je na događaju BeautyCon u New Yorku govorila o njenom protivljenju svim oblicima plastičnih operacija.

 "Nikad nisam stavila botoks, filere ili učinila bilo kakvu plastičnu operaciju", rekla je.

No, otkrila je na šta zapravo ima komplekse.

"Oduvijek sam bila opsjednuta njegom kože", rekla je Paris te podijelila koji su joj najdraži proizvodi koje koristi. Priznala je kako još od osme godine koristi luksuzne kreme "Creme De La Mer" čije bočice koštaju više od 300 KM.

Baš ju je ta zaluđenost kozmetičkim proizvodima natjerala da i sama krene u te vode i pokrene vlastiti brand Paris Hilton Skincare Line.

U jednom je intervjuu rekla kako želi da njezini proizvodi budu toliko savršeni da ljudi uopće nemaju potrebu za botoksom i filerima. 

"Ono što je jedinstveno za moju kozmetiku je da zapravo posjedujem najnoviju pro-DNA koju smo stvorili, a ona zapravo promiče pomlađivanje stanica što pomaže u izgradnji kolagena te na taj način uklanja sve fine linije s kože", rekla je Paris.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije