Pamela Anderson objavila prvu fotografiju sa 22 godine starijim suprugom

Radiosarajevo.ba
Pamela Anderson objavila prvu fotografiju sa 22 godine starijim suprugom
Foto: DIE / Pamela Anderson

Nakon što se otkrilo da se udala za producenta Jona Petersa, Pamela Anderson objavila je prvu fotografiju sa svojim novopečenim suprugom.

Udala se Pamela Anderson: "Čekao sam je 35 godina"

Pamela je objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj ona pozira s osmijehom od uha do uha dok njen 22 godine stariji suprug nosi sunčane naočale.

52-godišnja Playboyeva zečica i glumica i 74-godišnji filmski producent navodno su se vjenčali u Malibuu, a na ceremoniji su bila i njihova djeca.

Pamela Anderson i Jon Peters - undefined

Foto: Screenshot: Pamela Anderson i Jon Peters

Peters je i potvrdio da su se on i Pamela vjenčali nakon nekoliko mjeseci hodanja. Upoznali su se prije 35 godina, a kratko su bili u vezi 1989. godine. Peters kaže da je mogao imati sve cure koje je želio, ali htio je samo i jedino Pamelu.

„Oduvijek sam htio samo nju, iako sam mogao imati svaku. Ona me izluđuje na pozitivan način. Ona je puno više od onoga što vidite, inače je ne bih toliko volio“, kazao je 74-godišnji producent.

Pameli je ovo peti brak. Prošle godine je prekinula vezu s 18 godina mlađim nogometašem Adilom Ramijem, koji ju je navodno varao sa svojom bivšom ženom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije