Oženio se hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka

Radiosarajevo.ba
Oženio se hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka
Nakon šest godina veze nogometni reprezentativac Hrvatske i lijepa pjevačica danas su stali na ludi kamen. Vjenčanje se održalo u rodnom kraju Franke Batelić, na imanju u Istri, a među uzvanicima našao se i saigrač Ivan Perišić

Maleno istarsko mjesto Bale danas je rezervirano za veliko slavlje ljubavi Vedrana Ćorluke i njegove dugogodišnje partnerice Franke Batelić, piše Tportal.hr

Kako se i najavljivalo posljednjih mjeseci, par je svoju šestogodišnju vezu okrunio brakom.

Lijepa pjevačica blistala je u raskošnoj čipkastoj vjenčanici otvorenih ramena, a prema navodima RTL-a radi se o haljini s potpisom Caroline Herrere.

Franka će se kasnije presvući u kombinaciju s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma. Njen izabranik opredijelio se pak za klasično odijelo koje mu je stajalo kao saliveno.

Frankina i Vedranova svadbena svečanost, održava se na imanju Meneghetti, a za glazbeni dio događaja iz snova pobrinut će se Toni Cetinski.

'S dvije godine sam pred televizorom i daljinskim upravljačem umjesto mikrofona imitirala Tonija Cetinskog kad nas je predstavljao s 'Nek' ti bude ljubav sva' i mami i tati govorila da ću tako i ja kad narastem', izjavila je Franka ranije, a onda zaželjela da upravo njezin susjed Istrijan uveličan ovaj poseban dan.

Želju joj je Cetinski rado i s veseljem ispunio, te će ovo vjerujemo biti noć za pamćenje obasuta ljubavlju i romantikom.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije