Ovo su čudni zahtjevi najvećih zvijezda današnjice

Radiosarajevo.ba
Ovo su čudni zahtjevi najvećih zvijezda današnjice
FOTO: Facebook / Beyonce
Mnoge zvijezde showbiza diktiraju što žele u svojoj sobi dok su na turneji po cijelom svijetu.

I dok neki imaju potpuno normalne zahtjeve, kao na primjer čaj kako bi pripremili svoj glas ili svježe voće kako bi imali energije tokom koncerta, neki zahtjevi su potpuno čudni. 

Adele na svojoj turneji zahtijeva 12 boca obične vode, čajnik prokuhane vode, šest novih šoljica za čaj, metalne kašike za čaj, med. Osim toga zahtijeva kvalitetno crveno vino, paket omiljenih cigareta, sirće ili citrusno voće.

Kanye West na svojim turnejama zahtijeva uvozne Versace peškire dok je na pozornici. Također ne želi da njegovi vozači nose bilo kakve umjetne materijale, te od njih zahtjeva da se oblače u 100 postotni pamuk.

Jennifer Lopez je za jedan nastup tražila kamp prikolicu u kojoj je sav namještaj morao biti bijele boje – od cvijeća do kauča. Također je za neke nastupe zahtijevala privatne avione i privatne sobe za njenu pratnju zbog čega su mnogi otkazali saradnju sa slavnom pjevačicom.

Beyonce zahtijeva da soba uvijek bude na 25,5 celzijevih stepeni. Od hrane traži začinjene pileće nogice, a što se higijene tiče, uvijek traži nove bijele peškire i svijeće s mirisom ruža.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije