Ovo je bila posljednja želja Nede Arnerić

Radiosarajevo.ba
Ovo je bila posljednja želja Nede Arnerić
PrtScr / Neda Arnerić

Posljednja želja Nede Arnerić (67) bila je da bude sahranjena tajno, samo u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja.

Pokojna glumica koja je pronađena mrtva prošlog petka u svom stanu u Beogradu, ostavila je u amanet da bude kremirana i položena na Novom groblju, pored svoje najveće ljubavi, supruga Milorada Mešterovića, koji je preminuo krajem 2018. godine, javljaju srbijanski mediji.

To potvrđuje i glumičina prijateljica i kolegica sa klase Jelena Tinska:

"Znajući Nedu, verujem da bi njena želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Miletom", kaže Tinska i dodaje da se njena prijateljica umorila od života:

"Bolovala je od depresije. Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svet filma i preskočila je detinjstvo, mladost. Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život. Mač sa dve oštrice je kada ste okupirani samo karijerom. I godine prolaze, splasne fascinacija karijerom, desi se da nemate dovoljno uloga i upadnete u depresiju."

Filmska ljubav: Ko je bio čovjek kojeg je Neda Arnerić voljela 37 godina

Slavna glumica Neda Arnerić preminula je u 67. godini u svom domu na Vračaru. Njeno beživotno tijelo za blagavaonskim stolom pronašao je njen brat tokom posjete, a radi se o jednoj od najvećih glumačkih zvijezda na ovim prostorima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije