Otvorila vrata raskošnog doma: Kylie Jenner pokazala multimilionsku kolekciju

Radiosarajevo.ba
Otvorila vrata raskošnog doma: Kylie Jenner pokazala multimilionsku kolekciju
Foto: Twitter / Kylie Jenner
Najmlađa članica klana Kardashian glavna je zvijezda novog izdanja uglednog magazina Architectural Digest u kojem je javnosti otkrila kako izgleda njezin skupocjen dom smješten u zatvorenom naselju Hidden Hills u Los Angelesu.

Reality zvijezda i beauty mogulica Kylie Jenner s više od 125 miliona fanova na Instagramu podijelila je fotografije svog ljubavnog gnijezda u Los Angelesu premijerno predstavljene u novom izdanju magazina Architectural Digest.

"Kylie Jenner je ultimativni celebrity s velikim utjecajem. Za nekoga ko je s tako malo godina postigao toliko puno uistinu je zapanjujuće" riječi su Martyna Lawrencea Bullarda, dizajnera interijera iz Los Angelesa koji je najmlađoj članici klana Kardashian pomogao stvoriti dom iz snova vrijedan statusa buduće milijarderke.

Rezidencija Kylie Jenner smještena je u zatvorenom naselju Hidden Hills koja se nalazi u neposrednoj blizini doma njezine majke i menadžerice Kris Jenner.

"Moji ormari i soba za šminkanje su vrlo lični za mene i veliku pažnju sam posvetila veličini svakog ladičara kako bi idealno pohranila specifične proizvode i odjeću. Najviše vremena provodim upravo u navedenim prostorijama stoga smo se potrudili da budu savršene", kazala je Kylie u intervjuu za magazin Architectural Digest.

Pogledajte njen dom u video prilogu:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije