Otkriveno zbog čega se Meghan Markle posvađala sa Kate Middleton

Radiosarajevo.ba
Otkriveno zbog čega se Meghan Markle posvađala sa Kate Middleton
FOTO: Facebook / Meghan Markle

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) ponovno se našla na udaru, ali ovoga puta ne javnosti, već svoje porodice.

Nakon Meghaninog oca, polu-sestre čiji bi memoari koji uskoro izlaze mogli u potpunosti da naruše njen status, sada se javio i vojvotkinjin rođak - Mike Markle koji je britanskim tabloidima prodao navodnu istinu o Megganinom stvarnom ponašanju.

Sada je The Sun preneo njegov stav o Meghan i mišljenje o njenom odrastanju.

“Meghan je uspjela u životu ako govorimo o socijalnom statusu i sve nas ostavila je iza sebe, tako se ja osećam. Mislim da je to normalno pošto je bila u nižoj klasi pa je sada napokon uspjela”, rekao je Meghanin rođak.

“Ona je “razmažena diva” jer ju je njen otac tako odgajio”, zaključio je on, ali i otkrio zašto Meghan ima problem i s vojvotkinjom od Cambridgea, Kate Middleton.

“Meghan je jako detinjasta. Tako se ponašala prema nama i tako se sigurno ponaša prema kraljevskoj porodici”, rekao je.

Podsjetimo, Meghan je u zavadi s gotovo cijelom svojom porodicom, pa će sa suprugom Harryjem i sinom Archijem ovogodišnji Božić dočekati u društvu svoje majke Dorije Ragland. Naime, kraljevski par se odlučio na taj potez otkako se vojvotkinja požalila da se teško nosi sa pritiscima slave. Takođe, ovo ne čudi s obzirom da Harry nije u najboljim odnosima s bratom Williamom.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije