Otkriveno zašto Meghan Markle uvijek nosi štikle

Radiosarajevo.ba
Otkriveno zašto Meghan Markle uvijek nosi štikle
Foto: Independent / Meghan Markle i princ Harry

Otkako se zaručila, pa onda i udala za princa Harryja, Meghan Markle ne prestaje intrigirati svjetsku javnost. Svaka njena modna kombinacija analizira se do posljednjeg detalja, a haljine, cipele i torbice rasprodaju se u roku od 24 sata nakon što ih ona nosi prvi put, piše Dnevnik.hr.

Meghan Markle u javnosti se uvijek pojavljuje u štiklama, a mnogi se pak pitaju zašto je nikad ne vidimo u tenama.

Za razliku od Catherine Middleton, koja se na javnim događanjima zna pojaviti u ležernom izdanju, vojvotkinja od Sussexa uvijek nosi štikle. Baš zato ljubitelje kraljevskih porodica zanima koliko je Meghan Markle zapravo visoka.

Business Insider izvještava da je nakon svadbe para jedna od najguglanijih stvari na internetu postalo pitanje: Koliko je visoka vojvotkinja od Sussexa

Službeni podaci govore da je Meghan Markle visoka 171 centimetar, dok princ Harry ima 186 centimetara visine. Prema službenim podacima Meghan je 15 centimetara niža od princa Harryja.

Međutim, fotografije pokazuju da je stvarnost nešto drugačija.

Čak i sa štiklama s potpeticom od sedam do deset centimetara, Meghan je i dalje znatno niža od svog supruga. Kako na službenim fotografijama kraljevskog para ne bi bila (pre)velika razlika u visini, bivša američka glumca sa suprugom se uvijek pojavljuje u cipelama visokih potpetica.

Parovi s velikom razlikom u visini izgledaju malkice neuravnoteženi na fotografijama, a manja osoba izgleda još minijaturnije pored svog većeg partnera te stalno gleda u njega, otkrio je fotograf slavnih Glenn Gratton za Glamour Magazine.

Stilisti napominju da Meghan Markle uz to bira i krojeve haljina i suknji koje je vizualno izdužuju kako bi smanjila razliku u visini u odnosu na svog supruga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije