Otkriveno zašto je Carrie odabrala Facu, a ne Aidana

Radiosarajevo.ba
Otkriveno zašto je Carrie odabrala Facu, a ne Aidana
Srce slavne kolumnistice bilo je između dvije vatre.

Radi se o protagonistici jedne od najpopularnijih ženskih serija svih vremena "Seks i grad", Carrie Bradshaw, koja je imala dvije velike ljubavi - Facu i Aidana.

No, na kraju se ipak odlučili za Facu, iako obožavatelji serije još dan danas raspravljaju o tome je li Carrie izabrala onog pravog.

A sada je 58-godišnja autorica istoimene knjige, po kojoj je nastala serija, Candace Bushnell, otkrila razlog zašto je Carrie završila s Facom, a ne Aidanom. Kako je otkrila u intervjuu za Us Weekly, njenoj mami nikada se nije svidio lik Aidana!

"Moja mama je oduvijek smatrala kako Aidan nije pravi muškarac za Carrie", kratko je komentirala, zbog čega je Sarah Jessica Parker završila u braku s čovjekom, koji joj je puno puta slomio srce, no na kraju je shvatio da je ne želi pustiti.

"Svaki put kada bi došla kod svojih roditelja, mama me pitala zašto je Carrie s Aidanom, a ne s Mr. Bigom i kad ću se riješiti Aidana. Osjećala sam da mi je dužnost složiti se s njenim mišljenjem", zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije