Otkrivene tajne: Kako J.Lo izgleda nevjerovatno dobro i na pragu pedesete

Radiosarajevo.ba
Otkrivene tajne: Kako J.Lo izgleda nevjerovatno dobro i na pragu pedesete
Youtube/Screenshot / Jennifer Lopez

Jennifer Lopez  poznata pjevačica, glumica, plesačica i mama dvoje djece - ovo ljeto napunit će 50 godina, ali komotno si može oduzeti 20 godina i niko ne bi ni posumnjao.

Ništa na njezinom tijelu nije hirurški popravljeno.

Gotovo da nema nijednu boru sa ili bez šminke, a njezini trbušnjaci su ultimativna inspiracija za sve koji žele izgubiti višak kilograma.

J.Lo je potpuno iskrena o svom načinu prehrane, tjelovježbi i rutini njege kože. Vodi jednostavan i sretan život i oduvijek je dijelila svoje aktivnosti s milijunimilionima pratitelja na društvenim mrežama. Kako je i sama više puta rekla, izbjegava hljeb, čokoladu i brzu hranu, a obožava povrće u svim verzijam, piše RTL.

Njezin tipičan dnevni meni sastoji se od salate s lososom i puno povrća za ručak i kvinoje s nekim proteinom za večeru.

Obožava brokule, paprike i tikvice. Jedan od ključnih faktora kojim J. Lo objašnjava svoj ravan stomak je i večera u idealno vrijeme.

Naime, pjevačica svaki dan večera u 18.30. Za međuobroke i deserte ne jede grickalice, kekse, sladoled ili kolače. Jede voće i povrće.

Zna koliko je san važan te se uvijek brine da dovoljno spava jer nedostatak sna utječe na kožu. Također pije puno vode svaki dan i na taj način od sebe tjera štetne toksine.

"Obožavam spavati devet ili deset sati, ali to je gotovo nemoguće, pa se trudim spavati barem sedam sati. Ako spavam manje, jednostavno se ne osjećam dobro, puna sam emocija i osjećam se umorno cijeli dan. Sedam sati na dan je obavezno", rekla je jednom prilikom.

Naravno, još jedan razlog zbog kojeg ima tako prekrasnu kožu je i izbjegavanje cigareta, alkohola i nevjerojatno, ali kafe.

"Kafa ti zaista može uništiti kožu kako stariš", rekla je.

Očito, J.Lo je prava obožavateljica tjelovježbe.

Za Jennifer je jutarnja tjelovježba idealna zbog njenog zauzetog rasporeda.

"Ne volim vježbati kasnije, a i puno je teže kada već započnem sa svojim danom. Vježbam tri do četiri puta sedmično.", kazala je...

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije