Otkazala nekoliko nastupa: Madonna otkrila da je teško bolesna

Radiosarajevo.ba
Otkazala nekoliko nastupa: Madonna otkrila da je teško bolesna
Foto: Instagram / Madonna

Svjetska zvijezda Madonna, poznatija i kao "kraljica popa" i u 62. godini ne staje i nastupa širom svijeta.

Međutim, izgleda kako ju je žestoki tempo dosta koštao. Naime, zbog iscrpljenosti i boli morala je otkazati nekoliko nastupa.

Madonna šokirala fanove novom objavom: Dobro je piti svoj urin

Pop ikona Madonna objavila je na Instagramu video na kojem se može vidjeti kako se ledenom kupkom oporavlja nakon napornog koncerta u sklopu njene nove turneje "Madame X". Dok u pozadini svira rap glazba, pjevačica skakuće i boksa sa svojim trenerom, nakon čega ulazi u kadu punu leda.

Pjevačica se o problemima s kojima se suočava oglasila putem svog Instagrama i objasnila zašto je morala otkazati tri uzastopna koncerta.

"Oprostite mi za ovaj neočekivan razvoj događaja. Imati koncert svaku večer za mene je velika radost, no bol je sada postala prevelika", poručila je Madonna koja je prema naredbi liječnika primorana na odmor. 

Također, pjevačica je nedavno objavila i fotografiju koja prikazuje kako uranja u led zbog "nekoliko povreda" nakon nastupa u Los Angelesu.

No, kako kaže, navikla je na povrede.

"Ja ne odustajem. Ovo je teška bolest, ali moram skinuti štikle i najlonke na nekoliko dana. Hvala vam što razumijete", zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije