SAD / Otac Meghan Markle priznao sramotu i ne dolazi na vjenčanje svoje kćerke

15. 05. 2018. u 20:03:00 Radiosarajevo.ba

Shares:17

Otac Meghan Markle smatra da bi njegovu kćerku u subotu na kraljevskom vjenčanju do oltara trebala dopratiti njena majka i njegova bivša žena Doria Ragland, piše Daily Mail.

Markle je rekao da ipak neće doći na vjenčanje svoje kćerke jer se saznalo da je navodno bio u dosluhu s fotografom koji ga je fotografirao i potom te fotografije prodao za 100.000 funti.

Meghan je navodno molila svog oca da promijeni odluku te da dođe u London, međutim on je čini se ustrajan u tome da ostane u Meksiku gdje živi poprilično samotnjačkim životom. Markle također tvrdi da je nedavno pretrpio i srčani udar.

 

Prema medijskim napisima Meghan je bila poprilično uzrujana kada je saznala da je otac neće dopratiti do oltara jer je želi poštedjeti dodatne sramote zbog podvale s paparazzi fotografijama. Thomas je u ponedjeljak navečer za TMZ rekao da bi njegova bivša žena i Meghanina majka trebala biti ta koja će Meghan predati princu Harryju.

Ragland se nije medijski eksponirala uoči vjenčanja, a još uvijek nije službeno objavljeno ko će ove subote dopratiti Meghan do oltara.

KOMENTARI (1)