Oprah Winfrey otkrila pravi razlog zašto se nikada nije udala ni imala djecu

Radiosarajevo.ba
Oprah Winfrey otkrila pravi razlog zašto se nikada nije udala ni imala djecu
FOTO: Arhiv / Oprah Winfrey

Osam godina nakon što je ugašen njezin televizijski show, 65-godišnja zvijezda Oprah Winfrey i dalje širi sve što je u životu naučila s drugim, a posljednji u nizu njezinih projekata onaj je za Apple TV na kojem će ovog puta biti fokusirana na mentalno zdravlje.

Uoči početka emitiranja, Oprah je progovorila i o detaljima svog života koji najviše zanimaju javnost

"Niti jednom nisam zažalila zbog svoje odluke", rekla je Oprah Winfrey kada su je upitali, po ko zna koji put, žali li što svoju vezu sa životnim partnerom Stedmanom Grahamom nikada nije ozakonila, kao i to što njih dvoje nikada nisu imali djecu. Slavna televizijska voditeljica dapače ne žali niti zbog jedne stvari u svom životu.

65-godišnja televizijska voditeljica i mogul svog je tri godine starijeg partnera Stedmana Grahama upoznala još 1986. godine na jednoj dobrotvornoj večeri, a kako je priznala za magazin People, tokom njihove veze koja traje 33 godine, samo je jednom poželjela postati majka i to nedugo nakon što su se zaručili.

"U jednom sam trenutku u Chicagu kupila još jedan stan, vođena mišljenju da ukoliko se vjenčamo, trebat ćemo dodatnu sobu za djecu", priznala je Oprah, no to se nikada nije ostvarilo ponajviše jer je i sama postala svjesna koliko odgovornosti i žrtve je zapravo potrebno da žena postane majka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije