Oliver Dragojević prvi put o bolesti: Bolje sam nego prije, borimo se

Radiosarajevo.ba
Oliver Dragojević prvi put o bolesti: Bolje sam nego prije, borimo se
Popularni hrvatski pjevač Oliver Dragojević prije nekoliko mjeseci saznao je da ima tumorna tkiva na plućima i nakon toga informacije o njegovom zdravlju zabrinule su cjelokupnu regionalnu javnost.

Nakon toga se podvrgnuo liječenju i prošao kroz nekoliko ciklusa kemoterapije, da bi zatim stigao i do procesa imunoterapije. Sve to je zabrinjavalo ljubitelje njegove muzike, a njegovo nedavno kratko oglašavanje u medijima ulilo je mnogima nadu da će se ponovo vratiti na scenu, prenosi 24sata.

"Dobro sam, hvala na pitanju. Išao bih ja odmah u Vele Luku, ali ne može se. Liječenje je u pitanju. Zdravlje dobro, bolje nego prije. Borimo se", kazao je Dragojević.

On je istaknuo kako zvanični nalazi ukazuju na to da se tumor smanjio, te da u periodu oporavka kod kuće voli da obiđe more i bude blizu njega.

"Lijepo je malo doći uz more, s obzirom na to da sam ograničen kretanjem. Moram malo više da kradem vrijeme i budem uz more", iskreno je istaknuo Oliver, kojem podršku u teškim trenucima pružaju djeca i unuci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije