Oglasila se Balaševićeva kćerka povodom zdravstvenog stanja oca

Radiosarajevo.ba
Oglasila se Balaševićeva kćerka povodom zdravstvenog stanja oca

"Telefon ovih dana zvoni kao blesav. Svaki put kad zazvoni, mi se, potpuno prirodno malo štrecnemo... Iako smo na vezi sa doktorima cijeli dan, i upućeni smo u tatino zdravstveno stanje, ipak se makar na trenutak uznemirimo kad čujemo zvono", napisala je Beba Balašević na Facebooku. 

Nakon što su srbijanski mediji u petak objavili da je Đorđe Balašević (66) imao srčani udar nakon kojeg su mu hitno ugrađena dva stenta, obožavatelji su ga na društvenim mrežama obasipali porukama podrške.

Svi su iščekivali objavu o njegovom zdravstvenom stanju, a sada se oglasila njegova mlađa kćerka.

"Nismo htjeli davati izjave smatrajući da je to nezahvalno i neozbiljno u ovoj fazi oporavka. Kada dođe trenutak, obratit ćemo se vama direktno na naše već poznate načine... Jedan od tih je i ovaj. Dakle... Tata je dobro. To je bez dileme najvažnije. Čovjek koji je vjerojatno najviše puta u svojim stihovima spomenuo srce našao se sada u situaciji da ga njegovo malko zabrine... I sve nas zajedno sa njim", piše Beba i dodaje da ga porodica posjećuje i da mu je prenijela poruke, pozdrave i želje za što brži oporavak. 

"Ne znam tata, šta su ti tačno rekli ljekari kakvo je, ali ako je suditi po podršci tvoje ekipe onda imaš baš veliko srce... Hvala vam svima na dobroj energiji koju šaljete ovih dana. To sigurno ima veze i znači puno, ne pitajte me kako znam, ali pouzdano znam...", napisala je.

Zahvalila je i ekipi iz instituta Kamenica koja ga tretira kao "Čovjeka Koji Ima Zdravstveni Problem a ne kao facu iz novina."

Đole je dobro raspoložen i nasmijava sve na odjelu.

Na kraju je prenijela poruku koju je dobio od svog prijatelja Pere bubnjara prvi dan:

"Matori, duhovitost na koju si računao je izostala, nemoj nam to raditi više!"

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije