Odrekla se dubokog dekoltea i haljina: Conchita Wurst ponovo muškarac

Radiosarajevo.ba
Odrekla se dubokog dekoltea i haljina: Conchita Wurst ponovo muškarac

Conchita Wurst, pjevačica koja se oduvijek osjećala kao žena, ali je poželjela da ponovo bude muškarac. Na svom Instagram profilu austrijska pobjednica Evrovizije podijelila je fotografije na kojima je fanovi u prvi mah nisu prepoznali. Conchita više nije brineta, već plavuša, skroz je skratila kosu, koju je ofarbala u plavo, a znatno je skratila i bradu, koja je sada također plava.

Odrekla se i dubokog dekoltea i haljina, koje je zamijenila trenerkama i pantalonama.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Conchita WURST (@conchitawurst) on

Mnogi su se složili da je i kao muškarac lijepa, ali ima i onih koji se pitaju šta joj trebalo da toliko drastično promijeni svoj imidž.

"Gdje je nestala brada po kojoj te prepoznajemo", samo su neki od komentara nezadovoljnih fanova, kojima se Wurst ne sviđa kao muškarac. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Conchita WURST (@conchitawurst) on

Inače, ovo nije prvi put da Conchita izaziva negodovanje svoje publike. Krajem februara je obrijala glavu, a prošle godine je također eksperimentisala s plavom bojom kose.

Podsjetimo, Conchita nije prvi tranvestit koji je odnio pobjedu na Evroviziji, ali je svakako podigla najviše prašine. Šokirala je javnost 2014, kada se na sceni najvećeg muzičkog takmičenja pojavila kao bradata žena s dugom kosom i u haljini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije