Od pankerice do dame: Ivanka Trump otkrila detalje divlje mladosti

Radiosarajevo.ba
Od pankerice do dame: Ivanka Trump otkrila detalje divlje mladosti
Memoari Ivane Trump "Raising Trump" o odgoju djece i majčinstvu ugledali su svjetlo dana u oktobru i odmah podigli prašinu.

Naime, otkrila je sočne detalje o braku s Donaldom Trumpom, a izjavila je kako sebe smatra prvom damom jer je bila prva supruga predsjednika SAD-a. Uvjerena je i kako joj pripadaju sve zasluge za tako  dobro odgojenu djecu, a nakon što su Ivanka, Eric i Donald Jr. završili fakultet rekla je kako ih je predala suprugu uz riječi – izvoli, sada je na tebi red.

Iskustva o odrastanju s Donaldom i Ivanom otkrila je i njihova 35-godišnja kći Ivanka Trump.

Dio knjige čine priče o tinejdžerskim godinama savjetnice američkog predsjednika koja je u jednom poglavlju otkrila kako je prolazila kroz pankersku fazu. U to je vrijeme ludo zaljubljena bila u frontmena Nirvane te je nosila košulje, a s njezinim se pobunjeničkim mušicama jedva borila majka.

Donald_Trump_Ivanka_Trump_Twiiter.jpg - undefined

"Kad sam u devedesetima prolazila kroz pankersku fazu, obožavala sam Nirvanu. Moja garderoba sastojala se od poderanih samt hlača i košulja. Jedan dan poslije škole obojila sam kosu u plavo. Moja majka nije baš bila zadovoljna s tom odlukom. Samo je bacila pogled na mene i odvukla me u najbližu drogeriju te kupila pakiranje boje za kosu od 10 dolara. Već me tu večer natjerala da obojim svoju kosu natrag u plavo. Boja koju je odabrala je bila tri nijanse svjetlija od moje prirodne svijetlosmeđe... i nikad ju više nisam promijenila!" otkrila je bogatašica.

A prava je drama nastupila nakon smrti njezinog omiljenog pjevača.

"Nedugo poslije toga čula sam da je Kurt Cobain, pjevač i gitarist Nirvane, počinio samoubistvo. Bila sam šokirana. A mama, koja uopće nije ni znala ko je on, nije baš suosjećala sa mnom. Nakon što sam 24 sata neutješno plakala u svojoj sobi, sasvim sama, mama je odlučila stati na kraj tome i odvukla me na večeru" rekla je Ivanka Trump za koju danas niko ne bi povjerovao da je nekoć bila buntovnica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije