Obožavatelji serijala poludjeli za scenom seksa, glumci priznali da nisu uživali

Radiosarajevo.ba
Obožavatelji serijala poludjeli za scenom seksa, glumci priznali da nisu uživali
Do prošle sezone priče likova koje tumače u popularnom serijalu nisu se nijednom ispreplele, a u posljednjoj epizodi sedme sezone 'Game of Thronesa' morali su uprizoriti škakljivu ljubavnu scenu.

Britanski glumci priznali su kako im je bilo poprilično čudno snimati ljubavnu scenu između junaka serijala - Jona Snowa i Daenerys Targaryen - pogotovo zato što su njihovi likovi u rodu.

Iako su Emilia Clarke i Kit Harington znali što će se dogoditi u posljednjoj epizodi sedme sezone, pa je glumica izjavila kako joj je bilo mučno tokom snimanja vruće scene, romansa njihovih dvaju likova, tetke i bratića koji ne znaju da su u rodu, prikovala je obožavatelje serijala "Game of Thrones" uz male ekrane.

 

A post shared by @emilia_clarke on


Gledatelji su tek kasnije saznali da se radi o incestu i preplavili Twitter komentarima vezanim uz scenu - od kojih nisu svi bili negativni - a Britanac je na to rekao: "Mislim da oboje znaju da je to krivo. Mislim da oboje znaju kako će to uzrokovati mnogo problema." te dodao kako si, bez obzira na sve, jednostavno nisu mogli pomoći.

"Mislim da je bilo neizbježno, negdje od sredine sezone, da će se Jon i Daenerys završiti u krevetu zajedno. Nije se moglo spriječiti".

Iako 30-godišnjaci glume u serijalu od 2009. godine, priče njihovih likova do prošle sezone se nisu isprepletale pa glumci do tad nisu snimili nijednu zajedničku scenu. "Oboje smo imali reakciju - što ti radiš na mom setu?! Ovo je čudno!" otkrila je Emilia Clarke, dok je Kit Harington dodao: "Oboje smo bili izvan sebe. Obično kad počneš snimati film, upoznaš kolege i onda se s vremenom stvoriti hemija ispred kamere". 

 

A post shared by @emilia_clarke on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije