Objavljivali ih, pa onda brisali: Fotografije kojih se slavni stide

Radiosarajevo.ba
Objavljivali ih, pa onda brisali: Fotografije kojih se slavni stide
0 / Justin Bieber
Prije nego objavimo neki sadržaj na društvenim mrežama važno je vrlo dobro promisliti da li je dobro da takvo nešto stavimo na raspolaganje javnosti.

Primjeri mnogih slavnih ličnosti dokazuju da poslije učinjenog djela nema kajanja, pa iako su mnogi pokušavali brisati, recimo, fotografije sa društvenim mreža stideći ih se, one su ostale kao vječna sramota.

Kendall Jenner

Manekenka Kendall Jenner (21) objavila je "fotografiju" na kojoj pozira u majici s natpisom: "Nemam grudi', ali se brzo predomislila i obrisala je.

Justin Bieber

Justin Bieber (23) pokazao je nagu zadnjicu, a nije poznato je li mu društvena mreža uklonila eksplicitnu fotografiju ili ju je obrisao sam.

Selena Gomez

Selena Gomez (24) objavila je provokativnu fotografiju na kojoj pozira u gaćicama, a na sebi ima i bijeli topić. "Fotka" je brzo nestala s Instagrama.

Zayn Malik

Zayn Malik (24) fotografirao se u zagrljaju s misterioznom djevojkom no ipak se predomislio i uklonio selfie s Instagrama.

Cody Simpson

Australski glazbenik Cody Simpson (20) pozirao je gole zadnjice kao Bieber, no fotografija je brzo nestala s interneta.

Ellie Goulding

Fotografiju na kojoj pozira s Katy Perry, Ellie Goulding (30) morala je ukloniti zbog svoje prijateljice Taylor Swift. Naime, Taylor i Katy već su dugo neprijateljice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije