Obećanja su lažna, uvjerio se i Schwarzenegger: Spavao ispred hotela

Radiosarajevo.ba
Obećanja su lažna, uvjerio se i Schwarzenegger: Spavao ispred hotela

Legendarni američki glumac, Arnold Schwarzenegger u cijelom svijetu je poznat po brojnim ulogama, i to u akcionim filmovima kao što su Terminator, Predator... 

U ime njegove slave, ali i kada je bio guverner Kalifornije, Arnold je imao čast da otvori hotel ispred kojeg se nalazila i njegova statua. Tada je osobolje hotela poručilo slavnom glumcu da kada god dođe u ovaj hotel, da će imati sobu rezerviranu na njegovo ime.

O tome kako su mnoga obećanja lažna, pa i za legende na filmskim platnima, svjedoči fotografija i događaj o kojem se, iako se desio prošle godine, govori mnogo na društvenim mrežama.

Naime, kada se Arnold prošle godine pojavio na recepciji, odbili su da mu daju sobu, objašnjavajući da je sav smeštaj u hotelu već rezerviran i popunjen, prenosi People.

Glumac je, kako bi poslao poruku, donio vreću za spavanje i legao ispod statue posvećene njemu, želeći da pokaže kako je, dok je bio na poziciji, imao povlastice, a kada to više nije slučaj, nema, a osoblje hotela nije ispunilo svoje obećanje.

Tada je Arnold Schwarzenegger poručio: "Kako se vremena mijenjaju."

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije