Nova prilika za slavnog glumca: Richard Gere ženi 33 godina mlađu novinarku

Radiosarajevo.ba
Nova prilika za slavnog glumca: Richard Gere ženi 33 godina mlađu novinarku
Glumac Richard Gere (69) i novinarka Alejandra Silva (36) u vezi su već četiri godine, nakon upoznavanja u luksuznom italijanskom restoranu njenog bivšeg muža, te su isplanirali malo vjenčanje za 5. maj.

Prema pisanju španskih dnevnih novina ABC njihova svadba bit će samo za uži krug ljudi, a za vjeridbu Gerea i Silve saznalo se prošle godine u novembru, kada je novinarka viđena sa dijamantnim prstenom.

Inače, Alejandra je kćerka biznismena i bivšeg potpredsjednika španskog nogometnog kluba Real Madrid Ignacija Silve.

Novine “ABC” otkrile su vezu Gerea i novinarke u junu 2015. godine, ali njihovi prijatelji su tada rekli kako su se mjesecima uspješno skrivali od javnosti. Par često zajedno ide na dobrotvorne zabave u Španiji, koje se organiziraju za pomoć beskućnicima i nastoje da poboljšaju uslove liječenja teško bolesnoj djeci koju posjećuju.

Silva veći dio godine provodi u Madridu, gdje posjeduje vilu u kojoj živi sa sinom, ali udaljenost njoj i Gereu, koji stanuje u New Yorku, ne predstavlja nikakav problem.

“On je moj heroj u stvarnom životu. Bila sam malo izgubljena, bez svjetla i upoznavanje s njim je dalo smisao mom životu. Osjećala sam kao da mi neko pruža ruku i pokazuje mi pravi put”, komentarisala je svojevremeno Alejandra svoju vezu s glumcem za magazin “Hola“.

Podsjećamo, Gere je bio četiri godine u braku sa supermodelom Sindy Crawford, a druga supruga mu je bila glumica Carry Lowel, od koje se razveo 2016. godine i imaju sina Homera Heymsa Himea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije