Nova Playboy zečica očarala svijet: Fotke koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Radiosarajevo.ba
Nova Playboy zečica očarala svijet: Fotke koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim
Foto: Playboy / Sasha Samsonova / Kylie Jenner

Najmlađa milijarderka na svijetu, model i vlasnica carstva šminkeKylie Jenner svojim je uspjehom uspjela zasjeniti mnogo starije pripadnice klana Kardashian-Jenner. 

Osim u profesionalnom smislu i u zgrtanju bogatstva, Kylie je prema mišljenju mnogih svoje sestre premašila i u raskoši oblina kojima se može pohvaliti. 

Početkom sedmice Kylie je objavila prvu fotografiju koju je snimila za Playboy na kojoj pozira sa svojim dečkom Travisom Scottom potpuno gola ispod stabla u prirodi, a na glavi ima slamnati šešir.

Par je snimljen zagrljen, a Travis na sebi ima samo traperice od izblijedjelog jeansa.

Mora se priznati, na fotografije obnažene Kylie rijetko ko bi ostao ravnodušan. 

Među fotografijama za Playboy može se vidjeti krupni plan bujnog dekoltea ove crnke, kao i vrlo senzualne scene valjanja među svilom.

Ovim je potezom Playboy sebi zagarantirao sigurnu prodaju izdanja s Kylie, jer će njezinih 146 miliona pratitelja sigurno pohrliti vidjeti kakvu je to novu seksi kampanju snimila. 

Ovime je 22-godišnjakinja pronašla svoje mjesto na dugoj listi slavnih osoba koje su se u jednom trenutku razgolitile za neki časopis, a kako se to uvijek pokaže kao pravi marketinški uspjeh, sigurni smo i da će raskošna Kylie rasprodati Playboy. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije