Nives Celzijus ponosno istaknula ono čega se mnoge žene srame

Radiosarajevo.ba
Nives Celzijus ponosno istaknula ono čega se mnoge žene srame
Foto: Instagram / Nives Celzijus

Nives Celzijus iznenadila je mnogobrojne obožavatelje fotografijom svog prirodnog tijela bez trunke photoshopa. Na Instagramu je objavila dvije spojene fotografije s kauča na kojima je otkrila sve nesavršenosti kojima se ponosi.

"Ovo nije još jedna prije-poslije fotka u svrhu promoviranja anticelulitne kreme ili nekog sličnog proizvoda. Ovo sam ja unutar iste minute. Imamo tu ovo ružno svjetlo koje ne volimo i koje pada tako da se vidi sve ono što ne želimo vidjeti: kapilare, celulit, masnice i dlačice te ovo koje mi divno stoji, gdje moja koža izgleda gotovo savršeno s tek malim naznakama celulita", napisala je Nives, ponosno ističući ono čega se mnoge žene srame.

"Ja, naravno, uvijek biram ono dobro svjetlo i dobre fotke, ali zadržim i one lošije kao podsjetnik da me ponekad i samo časak dijeli od onog boljeg. A ponekad se i jako dobro nasmijem nekim svojim izdanjima", zaključila je.

Nives je oduševila fanove svojom iskrenošću pa se mnogi nisu mogli suzdržati od komentara.

"Što izmišljaš, što buncaš, kakav celulit? O čemu ti? Je da na onoj drugoj izgledaš kao da pršti sunce i dobrota iz tebe, ali nije loša ni prethodna", napisao joj je jedan pratitelj, a drugi su se složili s njim. "Nitko ti na svijetu nije ravan, božanstvena si", "Žena si koja ima što za pokazati", "Osim prirodne ljepote, ti imaš ono nešto u sebi što privlači ljude", komentirali su joj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije