Nisu se uspjeli skriti: Brad i Angelina uhvaćeni ponovno zajedno

Radiosarajevo.ba
Nisu se uspjeli skriti: Brad i Angelina uhvaćeni ponovno zajedno
EPA / Angelina Jolie i Brad Pitt
Jedan od najpoznatijih glumačkih parova, Brad Pitt i Angelina Jolie, ponovno su viđeni zajedno.

Naime, iako je par posljednje dvije godine punio stupce svjetskih medija zbog svojih nesuglasica oko razvoda braka i odluke o skrbništvu nad djecom, a često su se spominjali i novi emotivni partneri bivših supružnika, sada su ponovno uhvaćeni zajedno.

Bivši par je fotografiran na sastanku s advokatom gdje su tri sata proveli dogovarajući se oko skrbništva nad djecom. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Brad Pitt & Angelina JoliePitt (@joliepittsofficial) on

Podsjećamo, bivši glumački par upoznao se na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith nakon čega je glumac podnio zahtjev za razvod od tadašnje partnerice Jennifer Aniston i 2005. godine potvrdio vezu s Angelinom.

Par je ubrzo iza toga započeo zajednički život i posvojio svoju prvu kćerku. Službeno su bili u braku od 2014. do 2016. godine, a odmah poslije razvoda par je krenuo u pravnu borbu za skrbništvo nad njihovo šestoro djece. Angelina je željela potpuno skrbništvo dok su njegovi zahtjevi bili da se ono podijeli na pola kako bi mogao ravnopravno sudjelovati u odgoju djece te s njima provoditi što više slobodnog vremena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije