Nina Badrić o vezi s poduzetnikom iz Livna: Nema slučajnosti

Radiosarajevo.ba
Nina Badrić o vezi s poduzetnikom iz Livna: Nema slučajnosti
Gloria.hr / Tino Bralo i Nina Badrić

Koliko je spremna pričati o svom profesionalnom putu, toliko privatni život krije. Ipak,  godina dana bila je dovoljna da ipak procuri vijest da je Nina Badrić ponovno zaljubljena.

Prije dva mjeseca magazin Gloria objavio je prve fotografije zaljubljenog para i njihovu ljubavnu priču. Već više od godinu dana Nina je u ljubavnoj je vezi sa sedam godina starijim poduzetnikom Tinom Bralom (52) iz Livna kojem je bila tiha patnja u mladosti.

Novu je vezu sad opisala kao "prst sudbine", a otkrila je i zašto zapravo ne voli pričati o privatnom životu, piše Dnevnik.hr.

"Ne može splasnuti nešto što ide prema nekom lijepom zapravo životu, i ja ne volim puno pričati o privatnim stvarima zato što mi se to jednom obilo o glavu, iskreno jako, jako bolno, život je da se živi’, priznala je za IN magazin.

Nije prošao neprimijećeno ni dijamantni prsten na ruci zagrebačke pjevačice, no ona ne želi u javnosti pričati o zarukama: "Mislim da to nikome nije ni bitno, mislim da je to najbitnija stvar koju trebam znati samo ja."

Iako iza sebe ima razvod od Bernarda Krasnića, kaže da su joj sva iskustva korisna: "Nešto je za školu, nešto je za rast, nešto je da pokažeš možda sama sebi u životu da si jača nego što misliš da jesi."

O Brali sad malo više priča, a za to je možda zaslužno njihovo višegodišnje poznanstvo. "Ponekad smo slijepi pored zdravih očiju pa neke stvari ne vidimo, neke stvari ne prepoznajemo, i dobre i loše za nas. Svaki susret je sudbinski, vjerujem u to čvrsto, za osobe koje nam ostaju u životu i na neki nam način znače. Mislim da su uvijek susreti sudbinski, da nema slučajnosti u životu", rekla je Nina za Dnevnik.hr.

Od Nininog posljednjeg albuma prošlo je sedam godina, a izlazak novog planira za jesen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije