Nije joj trebalo mnogo: Samo sedam dana nakon prekida, viđena s bivšim u hotelu

Radiosarajevo.ba
Nije joj trebalo mnogo: Samo sedam dana nakon prekida, viđena s bivšim u hotelu
Foto: Playboy / Sasha Samsonova / Kylie Jenner

Samo nekoliko dana nakon prekida najmlađe milijarderke Kylie Jenner i njezinog dečka Travisa Scotta, krenuli su brojni tračevi.

Jedan od njih je i ona da je Kylie nedavno u dva sata ujutro posjetila svog bivšeg dečka Tygu, piše The Sun.

Kylie je u noćnom izlasku bila s dvije prijateljice, a umjesto da se upute doma, otišle su u hotel Sunset Marquis, gdje se nalazio i njezin bivši. Sat vremena kasnije navodno je iskoristila stražnji izlaz, a samo par trenutaka nakon nje kroz isti je izašao i Tyga.

Kylie i Travis Scott nisu viđeni zajedno u javnosti od kraja augusta kada su se pojavili na premijeri njegovog dokumentarca ''Look Mom, I Can Fly'', pišu strani mediji.

Sedmicama nakon događaja, Jenner i Scott fotografirani su i intervjuirani zajedno za magazin Playboy u kojem su pričali o roditeljstvu, seksualnom životu i ''hemiji''.

Milijarderka i reper napravili su pauzu u vezi i smatraju se ''slobodnima''.

Nastavit će zajedno odgajati dijete, malu Stormi, a izvori za časopis People tvrde da se Kylie i Travis trebaju odmoriti jedno od drugoga, no njihova veza nije gotova.

Navodno imaju probleme s povjerenjem, koje donosi stres zbog njihova stila života.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije