Nije dugo čekala: J. Lo našla novog dečka i to jednog od najvećih zavodnika

Radiosarajevo.ba
Nije dugo čekala: J. Lo našla novog dečka i to jednog od najvećih zavodnika
Instagram / Jennifer Lopez
Jennifer Lopez nije dugo tugovala zbog prekida s mlađahnim Drakeom. Sada je otkriveno da se već neko vrijeme viđa sa zgodnim zavodnikom, na kojeg su prije nje 'pale' mnoge ljepotice

Svog novog dečka, Lopez je upoznala još dok je bila u braku s Marcom Anthonyjem. Spojila ih je ljubav prema sportu i to baseball. Naime, Lopez je vatrena navijačica New York Yankeesa, a on, danas bivši igrač bejzbola igrao je baš za Yankeese.

On je Alex Rodriguez, ili kako ga mnogi zovu A Rod, a navodno se sportista i zgodna pjevačica i glumica viđaju već neko vrijeme.

Jennifer_Lopez_Alex_Rodriguez_Daily_Mail.jpg - Nije dugo čekala: J. Lo je našla novog dečka i to jednog od najvećih zavodnika

“Već nekoliko mjeseci u tajnosti izlaze i proveli su zajedno prošli vikend u Los Angelesu“. Zaista se sviđaju jedno drugome i imaju puno toga zajedničkog. Vole baseball, obožavaju New York..." izjavio je izvor stranim medijima, prenosi Daily Mail.

Rodriguez je pravi zavodnik. Nedavno je prekinuo vezu s Anne Wojcicki, a prije toga je bilo u Madonnom, Cameron Diaz, Kate Hudson i Demi Moore.

Šest godina je bio u braku s meksičkom glumicom Cynthijom Rodríguez, koju je navodno ostavio zbog Madonne. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije