Nicole Kidman zahvalila suprugu i kćerkama, a zaboravila djecu sa Cruiseom

Radiosarajevo.ba
Nicole Kidman zahvalila suprugu i kćerkama, a zaboravila djecu sa Cruiseom
Nicole Kidman dala si je oduška kad je čestitala glumačkom partneru koji joj glumi supruga u seriji "Big Little Lies" Alexanderu Skarsgardu.

Dok je primao Emmy za najboljeg sporednog glumca u toj seriji, Nicole ga je poljubila u usta a njen muž Keith Urban, koji je stajao kraj njih, nije djelovao uznemireno.

"Big Little Lies" prati život tri majke u Kaliforniji, a uz Kidman u seriji glume Reese Witherspoon i Shailene Woodley. Veza između likova koje glume Kidman i Skarsgard je nasilna i progovara o porodičnom nasilju što je australska glumica istaknula i u svom govoru kad je primala nagradu za glavnu glumicu.

Kidman je zahvalila mužu i djeci na podršci: "Imam veliku umjetničku obitelj koja mi pruža podršku kroz sve moje uspone i padove. Bili ste mi odani i zavalna sam vam na tome. Imam dvije djevojčice - Sunnie i Faith. I dragog Keitha koji mi je pomagao u mojoj umjetničkoj karijeri. Oni su podnijeli mnoge žrtve zbog toga. Zato je ova nagrada vaša. Želim da moje djevojčice to imaju na svojim policama te da se sjete da je to razlog zato što koji put nisam bila blizu da ih ušuškam u krevet."

Mnogi su odmah primijetili da se Kidman prisjetila samo svoje dvoje djece premda ima još dvoje, Isabellu (24) i Connora (22), koje je usvojila dok je bila u braku s Tomom Cruiseom.

Naglasila je važnost teme nasilja u obitelji koju otvara serija: "To je komplicirana, podmukla bolest. Prisutna je puno više nego što smo si mi to spremni priznati. Porodice su ispunjene sramom i tajnovitošću. A zahvaljujući ovoj nagradi problem će postati vidljiviji."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije