Ni slavnim osobama nije lako: Ove žene su obilježile 2018. godinu

Radiosarajevo.ba
Ni slavnim osobama nije lako: Ove žene su obilježile 2018. godinu
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Ko kaže da je slavnima lako?

Iako se kupaju u novcu i ostalim beneficijama koje dolaze sa slavom i podebljim bankovnim računom, brojne slavne osobe često ističu kako i "one plaču".

Dame na našem današnjem popisu u 2018. godini su bile najčešće žrtve cyber bullinga, a samo jedna nikada nije progovorila o tome, jer ne smije.

Meghan Markle - undefined

Foto: Twitter: Meghan Markle

Pogađate, radi se o vojvotkinji od Essexa, Meghan Markle, koja se udajom za princa Harryja morala odreći brojnih stvari iz nekadašnjeg života, a među njima je i javno izjašnjavanje o tračevima.

Mediji u Engleskoj pišu kako je vojvotkinja bijesna što mora mirno slušati optužbe na svoj račun, a hoće li progovoriti i prekršiti još jedno pravilo, tek nam ostaje vidjeti.

O bivšoj američkoj glumici krenule su razne priče, a sve su se svodile na sljedeće: ona je glumica i u privatnom životu, manipulatorica te će učiniti sve kako bi dobila ono što želi.

Prema osoblju Kensingtonske palače izrazito je bahata i neugodna, ali navodno i prema Harryjevom bratu Williamu i njegovoj supruzi Kate koji ju ne mogu smisliti.

Osim toga, Meghan je dosad prekršila brojne kraljevske protokole s čime je naljutila i kraljicu Elizabetu II. koja navodno šuti samo zbog Harryja.

Meghan su ubrzo nakon zaruka počeli baš svi mediji kopati po privatnom životu - gdje je živjela, kako je izgledalo njezino prvo vjenčanje, s kim se družila i slično, a stvar su dodatno pogoršali njezin otac i polusestra koji ju već mjesecima blate po medijima te ističu kako je jako proračunata i zločesta.

Melania Trump - undefined

Foto: Harper: Melania Trump

A ono što je Meghan Markle u novoj domovini, Velikoj Britaniji, to je Melania Trump u SAD-u.

Prva dama također je na lošem glasu u medijima koji ju nazivaju sponzorušom koja je pomno isplanirala bogatu udaju za 24 godine starijeg Donalda Trumpa.

U prvom i jedinom intervjuu koji je dala u oktobru za ABC, slovenska manekenka sama je sebe nazvala "najzlostavljanijom osobom na svijetu", a tada je otkrila i kako je pokrenula anti-cyberbullying kampanju za pomoć žrtvama.

Godinama se piše i kako ju suprug konstantno vara i omalovažava, a navodno ju ne podnosi ni njegova kćerka miljenica, Ivanka.

Kim Kardashian - undefined

Foto: Instagram: Kim Kardashian

A Melania Trump šoubiz svijeta svakako je starleta i reality zvijezda Kim Kardashian koja je već godinama među najomraženijem zvijezdama.

Što joj se zamjera?

Činjenica da je postala slavna porno snimkom s bivšim dečkom, nakon čega je njezin, ali i popularnost cijele porodice naglo porasla.

Kardashiani su uskoro dobili i reality show, a onda su se i ostale sestre počele isticati. To se može zahvaliti mami menadžerici Kris Jenner koja je Kendall kupila manekensku karijeru, Kylie beauty carstvo, a uspješno je upravljala i tračevima vezanima za preostale kćerke - Khloe i Kourtney.

Kim je provocirala javnost i u 2018. godini neukusnom golotinjom koja joj se sada zamjera još više, jer je majka i supruga. Ipak, show je i dalje gledan, djevojke imaju milione pratitelja na društvenim mrežama, a gdje god se pojave izazivaju veliki interes...

A zasigurno to će činiti i u ovoj godini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije